DAVID BECKHAM DEVINE ACTIONAR CU 10% LA FIRMA AUTO LUNAZ

4 iunie 2021
Comments off
341 Vizualizari
Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Celebrul fotbalist britanic David Beckham care a devenit om de afaceri după finalul carierei, s-a alăturat de curând familiilor Barclay, Reuben și Dellal, investind în compania britanică Lunaz specializată pe restaurarea și dotarea cu propulsie electrică a unor luxoase automobile clasice de origine britanică ale unor branduri de lux precum: Rolls Royce, Bentley, Jaguar sau Range Rover.

Investitor strategic și fan al automobilelor clasice, David Beckham devine acționar cu 10% în compania britanică Lunaz, alăturându-se astfel familiilor Reuben și Barclay și Alexander Dellal care însoțesc investitorii fondatori ai companiei respectiv Navid Mirtorabi și CJ Jones care sunt atât antreprenori cât și investitori în startup-uri al acestei tehnologii de tip clean.

Cu ajutorul numeroaselor sale investiții, fostul fotbalist britanic David Beckham a identificat și susținut cu succes start-up-uri cu creștere rapidă în sectoare destul de diverse precum eSports și produse atletice de recuperare.

La scurt timp după ce a devenit acționar la firma britanică Lunaz, David Beckham a declarat: “Lunaz reprezintă cea mai bună ingeniozitate britanică atât în tehnologie, cât și în design. Am fost atras de companie datorită profesionalismului în restaurarea unora dintre cele mai elegante automobile clasice britanice și conversia acestora la propulsia electrică după tehnologii de ultimă oră. David Lorenz și echipa sa de ingineri de talie mondială construiesc ceva foarte special și aștept cu nerăbdare să contribui și eu din plin la dezvoltarea acestei companii.”

RANGE ROVER CELEBREAZĂ JUMĂTATE DE SECOL

În același timp, David Lorenz, fondator și CEO la firma Lunaz a ținut șă menționeze: “Upcycling-ul la automobilele existente, vehicule industriale și comerciale prezintă o alternativă durabilă la înlocuirea cu o tehnologie nouă în ceea ce privește propulsia. Abordarea noastră va economisi capitalul operatorilor de flote, reducând în același timp dramatic deșeurile în direcția de-carbonizării la nivel mondial. Există dovezi peste tot în economia globală că responsabilitatea și comercializarea nu se mai exclud reciproc. Acest angajament de top al investitorilor este o dovadă a companiei Lunaz de a defini piața recondiționării și conversiei la grupurile motopropulsoare cu aer curat.”

Compania din Marea Britanie a finalizat recent ultimul proiect de automobil clasic cu propulsie electrică care s-a adăugat la gama sa de lux EV, respectiv un Bentley S2 Continental Flying Spur din 1961, care arată foarte elegant în special datorită vopselei în două tonuri.

De asemenea, conducerea firmei Lunaz a anunțat că își va extinde capacitatea de producție mulțumită unui nou și impresionant centru de proiectare și producție de înaltă tehnologie, adiacent sediului său actual, ceea ce îl face cel mai mare spațiu de producție ocupat în cadrul Silverstone Technology Cluster.

Text: Auto Retro Passion

Foto: Lunaz

Comments are closed.