CRONOGRAFUL BENTLEY LIMITED EDITION DE LA BREITLING

13 aprilie 2021
Comments off
397 Vizualizari
Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Un bun exemplu de ceas cronograf care bifează la toate capitolele clasice și care se potrivește cu un automobil exclusiv interbelic de colecție precum Bentley Blower păstrat cu grijă în garaj, este nou lansatul Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition de la Breitling.

Bentley Motors și specialistul în ceasuri de lux Breitling sărbătoresc lansarea exclusivului ceas cronograf Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition, care este acum disponibil pentru cei care caută să colecționeze un ceas cronograf de mână clasic sofisticat și realizat într-o serie limitată de doar 25 exemplare.

Elegantul ceas de colecție are o carcasă de 42 mm din aur roșu de 18 karate, indicatoare de cronograf de formă rectangulară, o curea din piele de aligator de culoare maro auriu și un caseback transparent din safir care ne dezvăluie magnificul mecanism cu greutatea sa oscilantă din aur de 22 de karate.

Punctul de atracție la noul ceas, îl reprezintă însă cronograful special de calibru tourbillon și carcasa cu mecanismul vizibil prin cadranul verde distinctiv, care amintește de culoarea verde ale automobilelor de curse britanice și asociată cu celelalte modele din cadrul parteneriatului dintre cele două branduri britanice Breitling și Bentley.

Alimentat de Manufacture Caliber B21, cronograful tourbillon certificat COSC oferă aproximativ 55 de ore de rezervă de putere și este rezistent la apă până la o adâncime de 100 de metri, mai mult decât suficienți dacă viitorul posesor dorește o relaxare într-o piscină alături de ceasul său fixat la mână.

BENTLEY – 95 DE ANI DE MODELE DE LUX PERFORMANTE

Willy Breitling, nepotul fondatorului brandului de ceasuri, Léon Breitling, a fost un pasionat al automobilelor marca Bentley. El a patentat în anul 1934 cronograful cu două butoane independente poziționate în dreptul orelor 2 și 4. Pe lângă faptul că era ambițios și pasionat de hitech, Willy Breitling a înțeles dorința de eleganță și glamour din partea pasionaților de ceasuri de mână. Având în vedere acest lucru, el a proiectat ceasurile de mână originale Premier în 1940, fiind totodată prima legătură Breitling de la scop la stil. Willy, a gândit în felul următor: ” Când un om își pune la mână ceasul său, este imaginea inconfundabilă a stilului său impecabil “.

Aceeași eleganță adevărată pentru toate ceasurile Breitling este valabilă inclusiv în zilele noastre și reflectă de asemenea, modul în care clienții Bentley Motors simt eleganța propriilor automobile. Noul ceas onorează patrimoniul și valorile moderne ale ambelor mărci britanice într-o modă splendidă.

Adrian Hallmark, președinte și CEO la Bentley Motors, a ținut să făcă următoarea remarcă: “Acest ceas fascinant întruchipează perfect angajamentul nostru comun pentru spiritul de pionierat, măiestrie de experți și excelență tehnologică“.

În anul 2002, Bentley Motors a apelat la Breitling pentru a creea un ceas pentru planșa de bord a modelului Continental GT lansat în acel an, iar parteneriatul dintre cele două branduri britanice a continuat să se dezvolte până în prezent. Creat în spiritul unui lux de neegalat și al unei calități fără egal, noul cronograf exclusiv aduce un omagiu lui Willy Breitling, ale cărui ceasuri au schimbat imaginea cronografelor și al lui W.O. Bentley, care a fost unul din pionierii industriei auto.

Un exemplar din noul cronograf Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition este oferit colecționarilor pentru un preț pe măsura exclusivității de 39.900 lire sterline.

Text: Auto Retro Passion

Foto: Breitling

 

Comments are closed.

August 05, 2021