NOUL SEAMASTER DIVER 300M 007 EDITION JAMES BOND

10 decembrie 2019
Comments off
881 Vizualizari
Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

În același timp cu apariția unui nou film din seria cu James Bond este lansat inevitabil și un nou model de ceas realizat de cunoscutul producător elvețian Omega.

Pentru următorul film cunoscut sub titulatura No Time to Die, personajul principal James Bond interpretat de actorul Daniel Craig va purta la mână un ceas realizat într-o ediție specială de către cei de la Omega și denumită Seamaster Diver 300M 007 Edition. Aici sperăm că noul model de ceas îl va ajuta pe agentul britanic inclusiv în cele mai grele situații…

No Time to Die

În aprilie 2020, Daniel Craig va reveni pe ecrane, într-un nou rol al lui James Bond, în filmul No Time to Die. După ce am reușit să vedem multitudinea de automobile exotice ( predominante fiind cele cu brand-ul Aston Martin) din acest film, cu ajutorul spotului pulicitar de promovare a noului film, la începutul acestei săptămâni, acum a fost dat publicității noul ceas al agentului 007 și pe care acesta îl poartă în călătoriile sale tumultuoase.

Seamaster Diver 300M Co-Axial Master Chronometer

Este vorba despre o versiune realizată într-o ediție specială a modelului Seamaster Diver 300M Co-Axial Master Chronometer dotat cu cadran negru mat, marcaje luminoase în stil vintage și o brățară din titan foarte aspectuoasă. Este un ceas care, deși nu este cel puțin la fel de elegant precum modelul Seamaster 300 Bond purtat de Craig în filmul Spectre din 2015, este un pic mai dur și în concordanță cu caracterul curajos din epoca filmelor interpretate de Craig.

Ediția limitată Seamaster Diver 300M 007 va fi oferită la un preț de 8.100 de dolari în varianta cu o curea Nato și 9.200 de dolari în varianta cu brățară din titan.

Text: Auto Retro Passion

Foto: Omega

Comments are closed.

August 05, 2021