RETRO PARADA TOAMNEI 2015

20 octombrie 2015
Comments off
1.322 Vizualizari

Previous Image
Next Image

info heading

info content


In data de 17 octombrie, Retromobil Club România (RCR) a organizat ultimul eveniment cu automobile clasice pe anul 2015. Evenimentul s-a desfăşurat, la nivel naţional in 26 oraşe unde au participat aproximativ 800 de automobile si motociclete clasice, fiind considerat un real succes.

La Constanta, au participat circa 20 de automobile istorice cu anul de fabricatie cuprins intre 1924 si 1980, dintre acestea au fost remarcate in special Ford-ul V8 Cabriolet model 1936, Chevrolet-ul Impala Coupe din 1964, Lincoln-ul Continental MK V model 1976 si Toyota Land Cruiser BJ 40 prezente in premiera la un astfel de eveniment la malul Marii Negre. Vremea frumoasă şi numărul mare de participanţi au avut ca rezultat o expoziţie şi o defilare spectaculoasă pe bulevardele principale din Constanţa.

Evenimentul cu numarul sase pe acest an organizat de filiala constanteana Retromobil Club Romania a debutat in jurul orei 10:00, în parcarea de lângă biserica din lemn „Sfântul Mina”, din parcul Tăbăcărie. Traseul paradei constănțene s-a desfasurat dupa urmatorul program: ora 11:15 tur pe bulevardele: Soveja – Al. Lapusneanu, Tomis (Capitol) cu punct final Piața Ovidiu unde s-a desfasurat si expoziția finala pana in jurul orei 14:00.

Constănțenii, dar și turiștii sositi in Piata Ovidiu au fost impresionați de frumusețea mașinilor de epocă, de unde nu au lipsit doua exemplare de Dacia 1300 și mai multe modele ale unor celebri producatori europeni si americani.

Text & Foto: Auto Retro Passion

Comments are closed.