MHD WATCHES REVINE IN ANII 20 CU O EDITIE LIMITATA

23 octombrie 2020
Comments off
481 Vizualizari
Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Cel mai recent ceas MHD Type 1, în ediție limitată al producătorului Matthew Humphries este o odă modernă a anilor ’20, o perioadă din istoria automobilelor în care creativitatea și inovația nu cunoșteau limite iar unele dintre cele mai rafinate automobile de competiții proiectate au văzut lumina zilei.

Bentley 3 Litri, Alfa Romeo 8C și Bugatti Type 35 sunt doar câteva dintre automobilele atemporale construite în anii ’20 și din a căror design, producătorul Matthew Humphries s-a inspirat pentru noul său model MHD Type 1.

Cea mai uimitoare caracteristică a ceasului este cadranul său de 40 mm format din patru piese și carcasa sa realizată din oțel inoxidabil, care se mândrește cu o gamă de finisaje de înalt nivel.

Designul cadranului este compus din trei piese este îmbunătățit cu Super Luminova, un indicator de rezervă de putere la îndemână și un secundar roșiu vibrant. Sub cadranul frumos stilizat se găsește un mecanism japonez Miyota cu 42 de ore de rezervă de putere.

În același mod în care un automobile de competiții din anii ’20 vă imploră să vă uitați mai atent la complexitatea sa dar în același timp și la simplitatea funcționării sale mecanice, noul model de ceas MHD Type 1 vă atrage încă de la prima vedere să fie purtat. Este un obiect de o frumusețe pură, din care doar un număr de 100 exemplare vor vi produse.

Text: Auto Retro Passion

Foto: MHD

Comments are closed.

August 05, 2021