IWC PILOT’S WATCH MARK XVIII EDITION

26 martie 2019
Comments off
593 Vizualizari
Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Cea mai recentă linie de ceasuri realizată în ediție limitată și creată în colaborare cu Hodinkee, este IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition Hodinkee. Este vorba despre un ceas robust de inspirație retro, care ar putea fi în atenția unor colecționari.

Inspirat din modelul clasic de referință IWC Mark 11 de la sfârșitul anilor ’40, noul Pilot’s Watch Mark XVIII Edition Hodinkee este un ceas analog care îmbină într-un mod plăcut aspectul relativ simplu de tip neo-vintage cu o soluție constructivă de ultimă oră.

Carcasa ceasului de 38 mm este fabricată din noul aliaj de ceramică IWC, un material adecvat, care cuprinde ceramică și titan, care sunt destul de ușoare și în același timp uimitor de rezistente.

Acest model de ceas este oferit exclusiv în culoarea verde oliv și este echipată cu un mecanism automată care oferă o rezervă de putere de 48 de ore, indicatoare și cadran cu un stil vintage precum și o curea din piele având o cataramă Ceratanium.

Modelul va fi produs într-un număr limitat de 500 exemplare care vor fi disponibile prin intermediul magazinului Hodinkee sau prin intermediul magazinelor IWC selectate.

Foto: IWC Schaffhausen

 

Comments are closed.