IWC AQUATIMER AUTOMATIC EDITION BOESCH CU OCAZIA CENTENARULUI BOESCH

10 august 2020
Comments off
570 Vizualizari
Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Compania elvețiană Boesch cu sediul pe malul lacului Zurich și specializată pe construcția unora dintre cele mai elegante bărci din lume realizate din mahon, aniversează anul acesta 100 de ani.

Cu ocazia acestei importante aniversări, firma elvețiană IWC Schaffhausen specializată pe orologerie, a creat o versiune în ediție specială a clasicului său model de ceas Aquatimer.

În niciun caz, nu este prima dată când firma elvețiană IWC Schaffhausen colaborează cu istoricul producător elvețian de bărci Boesch Motorboote și asta în primul rând pentru că cele două companii din țara cantoanelor au numeroase puncte în comun. Printre acestea putem enumera: pasiunea lor pentru frumusețea atemporală, designul elaborat, meșteșugul tradițional artizanal și nu în ultimul rând tehnologia inovatoare și durabilă.

Cei de la IWC Schaffhausen au realizat special cu ocazia centenarului lui Boesch o ediție specială a modelului Aquatimer intitulată Automatic Edition Boesch și care va fi fabricată într-un număr limitat de doar 100 exemplare. Acest modelul exclusiv va fi vândut doar în Elveția începând cu a doua jumătate a lunii august.

Modelul beneficiază în acest caz de o carcasă robustă din oțel inoxidabil, curele de cauciuc impermeabile, o deplasare de date interne 82110, o impresionantă rezervă de 60 de ore de energie și 30 bar de rezistență în apă.

Pe lângă toate aceste detalii mai sus menționate, noul model de ceas este direct inspirat din designul, culorile și materialele întâlnite pe barca Boesch Century Edition realizată special cu ocazia centenarului firmei.

Text: Auto Retro Passion

Foto: IWC Schaffhausen

Comments are closed.

August 05, 2021