TUDOR BLACK BAY P01 PREZENTAT LA BASELWORLD 2019

9 mai 2019
Comments off
741 Vizualizari
Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Acesta este modelul de ceas pe care mulți colecționari și pasionați nu se așteptau ca producătorul elvețian Tudor să-l prezinte cu ocazia ediției din acest an al Baselworld.

Datorită unor fotografii neoficiale și a unor speculații care circulau pe internet înainte de ediția din acest an a Baselworld, majoritatea colecționarilor și pasionaților producătorului elvețian Tudor așteptau cu nerăbdare prezentarea în premieră la salonul mai sus amintit al unei reeditări a celebrului model Submariner din anii ’80.

Dar surprinza a fost și mai mare în momentul în care producătorul elvețian nu a prezentat la Baselworld o nouă versiune a modelului său Submariner și a lansat în premieră modelul Black Bay P01.

Noul model Black Bay P01 reprezintă o interpretare modernă a unui prototip de ceas militar mai puțin cunoscut dezvoltat în anii ’60. Acest nou model poate fi considerat însă ca o abatere radicală față de originalul și îndrăgitul model Black Bay, așa cum veți putea observa din fotografiile oficiale.

Cele mai evidente diferențe estetice sunt coroana poziționată în dreptul orei 4, cadrul bidirecțional de 12 ore și mecanismul de blocare neobișnuit pentru a menține ferm acest cadru. Acesta din urmă este integrat într-o curea de piele proprie.

Nu putem înțelege de ce a apărut o urgență provocată de acest model de ceas care cu siguranță nu este unul accesibil pentru toată lumea, dar suntem siguri că va strânge în jurul său o mică poveste datorită particularităților sale și a robusteței sale generale.

Ne-ar fi plăcut să vedem noua variantă a modelului Submariner, dar, din păcate, se pare că va trebui să așteptăm până la ediția din 2020 a Baselworld.

Foto: Tudor

Comments are closed.