Ultimele articole

TV 51 / Uzina Autobuzul Bucuresti

24 august 2017
Comments off
625 Vizualizari

TV 51 / Uzina Autobuzul Bucuresti

 Masini

8.00 €

Ofer spre vanzare un automobil care, cu siguranta este un unicat . Este masina ideala pentru iubitorii de vehicule militare , care isi doresc ceva mai deosebit. Masina are un impact socant , la aparitia ei in traficul din ziua de astazi si aminteste de vremurile vechi .Era folosita ca autoutilitara de salvare , pompieri sau transport de marfa sau de persoane .
TV 51 ,din 1972 , model 68 ,este produs la “Interprinderea Autobuzul Bucuresti ” Tudor Vladimirescu. A fost exportat in multe tari din blocul comunist , dar si in Asia si in alte continente unde avea denumirea comerciala “Tudor “. Un exemplar produs la Bucuresti a luat parte , alaturi de renumitul IMS , la” expeditia romaneasca Transafricana” din 1970-1971 , in care a strabatut tot continentul negru, dus intors, fara probleme . Cu siguranta este si acest TV 51 o bucatica din istoria Romaniei .Masina provine din stocurile armatei unde doar, a stat la loc uscat si a fost servisata pentru a fi apta de eventualele interventii .Este inmatriculat si omologat ca vehicul istoric , scutit de orice taxa .
Are 3600 KM original , functioneaza ireprosabil , originalitate pana la ultimul surub .
Are toate piesele de la IMS si nu se potriveste nimic de la TV 12 . Motor de 2500 Cmc , benzina cu 70 de cai .
In aceasta varianta , cu geamuri laterale si cu portbagaj in spate , este cu siguranta un UNICAT .
Vopsea originala , anvelope Danubiana noi , 4×4 functional ( se cupleaza din habitaclu) , trapa mare de fier , portbagaj mare pe acoperis , fabricat tot in acea perioada . Totul este functional .

Se ofera consultanta pentru inmatricularea ca autovehicul istoric pentru automobilele clasice comercializate de noi, conform legislatiei din Romania. ORDIN nr. 1700 din 12 oct. 2005 pentru aceasta categorie de automobile nu se plateste impozit si rovinieta in urma eliberarii certificatului de vehicul istoric.

Informatii de contact

Sibiu 0745617310

Contacteaza vanzatorul

Comments are closed.