6 aprilie 2019
Comments off
512 Vizualizari

LTI Fairway Carbodies -Taxiu londonez de epoca masina pt evenimente

 Masini

5,999.00 €

Vând taxiu londonez retro cu aspect de epoca, anii ’50, celebrul taxi Carbodies London black cab (marca LTI Fairway Driver FX4). An fabricatie 1997, motor 2.7L diesel (Nissan) 66 CP, foarte fiabil cu peste 2 milioane de km durata de viață! Ideal de inchiriat pentru nunti sau alte evenimente. Masina a fost recent renovata și are aspectul ideal prezentării la evenimente ! Interior- exterior original. Foarte spatios, incapator cu 6 locuri (5 + 1 sofer). Inmatriculat RO. Masina nu a fost forjata deoarece nu a lucrat pe taximetrie ci a efectuat transferuri ocazionale de la aeroport pentru clienții unui hotel de lux din Londra! Arata si functioneaza impecabil, fiind curat în interior, fără rupturi și zgârieturi interior – exterior !
Acest autoturism a fost importat din Anglia de catre mine si sotia mea in septembrie 2017, si a “servit” cu succes la nunta noastra de la Sovata, pe postul de “masina miriilor”. Gandul nostru a fost de a-l inchiria incepand cu anul 2018 si la alte evenimente similare sau sedinte foto, absolviri ori alte petreceri chiar si private.
Insa, din pacate, datorita ocupatiilor noastre culminand cu venirea pe lume a fiului nostru, nu am avut timp suficient pentru a promova acest autoturism si a avea succesul scontat, astfel ca, a participat la doar cateva nunti in afara Tg Muresului. Asa fiind, masina sta numai in garaj fara a-i fi exploatata valoarea si imaginea. Trebuie stiut faptul ca este foarte bine pusa la punct atat tehnic cat si estetic.
Recent a fost efectuata o revizie mai serioasa, fiind schimbate mai multe consumabile, de asemenea a fost schimbata bateria, pompa de apa, antigelul, uleiul etc.
ITP valabil pana in noiembrie 2019! Bateria și pompa de apa in garanție! Toate actele în regula, inclusiv certificatul fiscal! Pentru alte detalii sau poze, nu ezitați să ma contactați! Rog seriozitate!

  • An fabricație : 1997
  • Kilometri parcursi : 361000
  • Capacitate cilindrica (cm3) : 2664
  • Putere : 66CP
  • Carburant : Motorina
  • Tip transmisie : automata
  • Culoare : negru
Contact details

Tg MuresTârgu Mureș,540011 0744501845 [email protected]

Contact this listing owner

Comments are closed.